Elhunyt Nagy Zsolt, Szolnok megye ismert fotóriportere

Megosztás

Sorra búcsúznak Nagy Zsolttól egykori kollégái, barátai, ismerősei – a megyei Néplap fotóriportere, a képi megörökítés mestere 83 évesen hunyt el.

Halálhírét a Facebookon osztotta meg a családja, ebben arról írtak, Nagy Zsolt, Aranytollal, tiszteletbeli Príma Primissima, MÚOSZ életmű- és számtalan szakmai díjjal kitüntetett nyugalmazott fotóriporter július 27-én örökre megpihent.  A temetéséről később fognak intézkedni.

A részvétnyilvánítások, nekrológok, emlékezetes történetek felidézése azóta elárasztotta a közösségi médiát. Egy barátja azt emelte ki, hogy csak és kizárólag a saját tehetségével, és semmi mással lehetett a megyei Néplap fotóriportere, majd később a fotórovat vezetője.

„Nagyon nagy arc volt, régóta betegen, de soha ki nem húnyó életkedvvel élt. De akkorát, mint senki más. Le vagyok taglózva, mert minden stiklijében báj volt, és kellem” – írta róla Kőhídi Imre.

Szolnok októbertől hivatalba lépő polgármestere, Györfi Mihály is megemlékezett róla, aki úgy fogalmazott, Nagy mindenkit levett a lábáról a közvetlenségével, jó humorával, őszinteségével.

Kép: Nagy Zsolt Fb

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek